Alles komt samen in de Koepel in Haarlem

27 augustus 2022

Firmaq heeft zich onlangs aangesloten bij de gloednieuwe Techhub in de Koepel van Haarlem. Deze voormalige gevangenis is geheel verbouwd, en nu komen hier techniek en innovatie samen met educatie en onderwijs.

Vanaf oktober 2022 gaat hier de Haarlem Campus van start met drie Bachelors en één Master opleiding. Daarnaast zijn er diverse techbedrijven die zich gevestigd hebben in de prachtige kantoren van De Koepel. In deze opzet zal er sprake zijn van een intensieve samenwerking tussen de 'Academy' en de Tech bedrijven, waarbij techniek, ondernemerschap, en innovatie centraal staan.

Firmaq heeft al jaren lang een bijzondere band met het onderwijs, en sluit zich daarom met veel enthousiasme aan bij dit inspirerende initiatief. Daarnaast is het ook gewoon een heerlijke plek om dagelijks te werken. Want naast kantoren en leslokalen vind je in de koepel ook nog een restaurant en een complete bioscoop.

In de Koepel worden regelmatig mooie events georganiseerd. Zo is op 13 september de VvR (Vereniging van Registrars) te gast met 'De dag van de domeinnaam'. Het thema is 'Een veilig internet', de dagvoorzitter is Ronnie Overgoor, en één van de sprekers is Daniël Verlaan, Tech-journalist bij RTL Nieuws. 

 

alt

Sybrand Hoeksma

Sybrand Hoeksma is senior webdeveloper. Daarnaast is hij een gepassioneerd zeiler en jazzmuzikant.