Over ons

Firmaq Media Groep is een digital agency, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van responsive websites, maatwerkapplicaties, en hybride apps. Wij helpen onze klanten met het volledige proces: van het in kaart brengen van uw wensen tot en met de bouw en de promotie van uw website. Onze jarenlange ervaring maakt ons tot een serieuze internetpartner die met u meedenkt en samen met u voor het beste resultaat gaat. We staan graag dicht bij onze klanten en zijn pas tevreden als u het ook bent.

Team

Firmaq is geen traditioneel bedrijf, maar een collectief van freelance specialisten die intensief samenwerken om aan alle klantwensen te kunnen voldoen. Hierbij kunt u denken aan grafisch ontwerpers, web ontwikkelaars, SEO specialisten en projectleiders, maar ook hardware-specialisten.

Locaties

We zijn gevestigd in Haarlem, Amsterdam, Hilversum en Heerenveen. Op alle locaties hebben we naast werkruimtes ook een presentatieruimte voor het voeren van een goed gesprek en het geven van cursussen. U kunt bij ons altijd aanschuiven voor advies op maat onder het genot van een kopje koffie of thee. De deur staat voor u open.